[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: مقالات پذیرفته شده :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
نمایه ها::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
ثبت شده در کراس رف

AWT IMAGE

..
:: دوره 3، شماره 2 - ( 12-1394 ) ::
جلد 3 شماره 2 صفحات 122-114 برگشت به فهرست نسخه ها
بررسی میزان رضایتمندی مصرف کنندگان از کیفیت نان اصلاح شده با مواد افزودنی: مطالعه موردی استان البرز
سمیه نوبری ، ابراهیم محمدی کلهری ، عماد دهقانی فرد ، رقیه نوروزی ، علی عمارلوئی ، سجاد مظلومی*
مرکز تحقیقات بهداشت، ایمنی و محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی البرز،کرج، ایران
چکیده:   (4187 مشاهده)

زمینه و هدف: نان قوت غالب جامعه ایرانی می باشد، لذا  توجه به سلامت و بهداشت آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. امروزه استفاده از جوش شیرین در فرآوری نان بربری توسط بیشتر نانوایان دیده می شود که علت آن تولید  نانی با رنگ و ظاهر زیباتر و با مقبولیت عمومی بیشتر می باشد.

مواد و روش­ها: در این مطالعه توصیفی-مقطعی که 40 نفر شرکت داشتند، میزان رضایتمندی مصرف کنندگان از سه نمونه نان بربری فرآوری شده با گیاه بوی، جوش شیرین و آب گوجه فرنگی با کمک پرسشنامه مورد ارزیابی قرار گرفت.

یافته ها: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که رضایتمندی مصرف کنندگان از طعم و بو (34 نفر از 40 نفر)، ظاهر و رنگ و لعاب و کیفیت (36 نفر از 40 نفر) نان بربری با آب گوجه بیشتر از نان فرآوری شده با گیاه بوی و جوش شیرین بود. رضایتمندی مصرف کنندگان از طعم، بو، ظاهر، رنگ و لعاب، کیفیت، رضایت از خرید و کیفیت نان با گذر زمان از نان بربری با هر سه نوع افزودنی (جوش شیرین، آب گوجه فرنگی و بوی) معنی دار بود (05/0>p).

نتیجه گیری: آب گوجه فرنگی دارای مقبولیت عمومی و رضایتمندی مصرف کنندگان می باشد اگر چه  عوارض جوش شیرین را ندارد. بنابراین می تواند جایگزین مناسبی به جای جوش شیرین برای فرآوری خمیر نان باشد 

واژه‌های کلیدی: نان بربری، جوش شیرین، گیاه بوی، آب گوجه فرنگی
متن کامل [PDF 361 kb]   (1507 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/8/22 | پذیرش: 1395/8/22 | انتشار: 1395/8/22
ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA



XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Nobari S, Mohammadi kalhori E, Dehganifard E, Noroozi R, Amarloei A, Mazloomi S. Evaluation of Consumer Satisfaction for the Quality of Bread Modified with Additives: A Case Study of Alborz Province. jehe 2016; 3 (2) :114-122
URL: http://jehe.abzums.ac.ir/article-1-257-fa.html

نوبری سمیه، محمدی کلهری ابراهیم، دهقانی فرد عماد، نوروزی رقیه، عمارلوئی علی، مظلومی سجاد. بررسی میزان رضایتمندی مصرف کنندگان از کیفیت نان اصلاح شده با مواد افزودنی: مطالعه موردی استان البرز. مجله مهندسی بهداشت محیط. 1394; 3 (2) :114-122

URL: http://jehe.abzums.ac.ir/article-1-257-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 3، شماره 2 - ( 12-1394 ) برگشت به فهرست نسخه ها
مجله مهندسی بهداشت محیط Journal of Environmental Health Enginering
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645