[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: مقالات پذیرفته شده :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
نمایه ها::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
ثبت شده در کراس رف

..
:: دریافت هزینه بابت مقالات پذیرفته شده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۳۱ |
نکته قابل توجه نویسندگان مقاله: مقالاتی که از تاریخ 1397/7/1 به مجله مهندسی بهداشت محیط ارسال میشود، در صورت پذیرفته شدن برای چاپ، نویسنده مسئول باید مبلغ 1.000.000 ریال (100 هزار تومان) جهت دریافت نامه پذیرش به حساب درآمد های دانشگاه واریز نمایند تا گواهی پذیرش مقاله صادر و مراحل بعدی انتشار مقاله انجام شود.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان