[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: مقالات پذیرفته شده :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
نمایه ها::
::

دریافت اطلاعات پایگاه
ثبت شده در کراس رف

..
:: دریافت هزینه بابت مقالات ارسال شده ::
 | تاریخ ارسال: 1397/6/31 |
نکته قابل توجه نویسندگان مقاله: مقالاتی که از تاریخ 1398/12/1 به مجله مهندسی بهداشت محیط ارسال میشود، نویسنده مسئول موظف است مبلغ 500.000 ریال (50 هزار تومان) بابت هزینه های داوری اولیه (هنگام ارسال مقاله) واریز نماید.
همچنین  مبلغ 500.000 ریال (50 هزار تومان) (
پس از انجام داوری و در صورت پذیرش نهایی)  از نویسنده مسئول دریافت خواهد شد.
لازم به ذکر است که در صورت عدم پذیرش مقاله ارسالی، هزینه داوری اولیه عودت نخواهد شد.

مبالغ ذکر شده باید به حساب  شماره 258926648 به نام درآمد غیرقابل برداشت معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی البرز   (بانک رفاه-شعبه مدیریت درمان کرج) واریز گردد تا گواهی پذیرش مقاله صادر و مراحل بعدی انتشار مقاله انجام شود.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان